به گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور پل تارنلی سرپرست تیم تحقیقاتی دانشکده پزشکی وارویک میگوید توتفرنگی پروتینی به نام Nrf2 را در بدن فعال میسازد. این پروتئین میزان آنتیاکسیدانهای بدن را افزایش و چربی و کلسترول خون را کاهش میدهد.
پیش از این اثر مفید توتفرنگی بر پیشگیری از ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی ثابت شده بود اما برای اولین بار است که ثابت شده توتفرنگی میتواند با فعال کردن پروتئین Nrf2 بدن را در مقابل بیماری مصون دارد.
پروفسور تارنلی به نیوز مدیکال گفت ما موفق شدهایم چگونگی عملکرد توتفرنگی در افزایش مکانیسم دفاعی بدن و سلامت نگه داشتن سلولها و رگها کشف کنیم و امیدواریم بتوانیم از این طریق به بیماران قلبی و دیابتی کمک کنیم.
اقدام بعدی تیم تحقیقاتی دانشگاه وارویک بررسی گونههای مختلف این میوه و معرفی مفیدترین نوع آن برای بدن است.